EN RO

Termeni si conditii

www.lamigdali.ro

DOMENIILE LA MIGDALI SRL

  1. Descriere site si societate

1.1. Site-ul www.lamigdali.ro (denumit in continuare ”site-ul”) este proprietatea societatii DOMENIILE LA MIGDALI SRL (denumita in continuare „LA MIGDALI”), avand sediul in Sat Valea Scheilor, nr. 83, Corp C7, Comuna Calugareni, judet Prahova, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J29/657/2017, CUI 37313180.

1.2. Site-ul poate fi accesat in mod gratuit de catre orice persoana care a implinit varsta de 18 ani si care este interesata de produsele pe care le ofera LA MIGDALI pe teritoriul Romaniei, asa cum acestea sunt identificate in cadrul sectiunii „Our wines” (in limba romana: „Vinurile noastre”).

1.3. Site-ul reprezinta un instrument de prezentare a produselor oferite de LA MIGDALI, prin accesarea acestuia vizitatorii neavand posibilitatea de a realiza comenzi online (achizitii online).

1.4. Vizitatorii sunt acele persoane care acceseaza site-ul pentru a vizualiza informatiile continute.

1.5. Pentru orice alte servicii care pot fi implementate, in timp, prin intermediul site-ului, vor fi valabile aceleasi conditii stipulate in prezentul document, in afara de cazul in care noile servicii presupun formularea unor conditii distincte de utilizare.

1.6. LA MIGDALI nu isi asuma raspunderea pentru eventuale erori de afisare aparute pe site, precum nici pentru elemente de grafica afisate pe site ce se dovedesc a fi eronate sau nu pot fi vizualizate, precum nu isi asuma responsabilitatea in ceea ce priveste buna functionarea a surselor externe de continut catre care se fac trimiteri in materialele prezentate pe site, nefiind in nici un fel implicata in gestionarea acestora.

  1. Continutul site-ului

2.1. LA MIGDALI defineste prin "continut" toate informatiile afisate pe site sub forma de text, date, software, fisiere audio sau video, imagini statice sau in miscare.

2.2. Accesarea informatiilor prezentate in sectiunile de pe site, „The story” (in limba romana: „Povestea”), „Our wines” (in limba romana: „Vinurile noastre”), „The vineyard” (in limba romana: „Podgoria”) si „Contact”nu creaza obligatii contractuale.

2.3. Continul site-ului nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al societatii LA MIGDALI. Continutul trimis de catre vizitatorii site-ului pentru a putea fi publicat intra sub aceleasi restrictii ale drepturilor de proprietate.

2.4. LA MIGDALI isi rezerva dreptul de a afisa la sectiunea „Vinurile noastre” produse doar cu titlu de prezentare, fara obligatia de a corespunde cu produsele comercializate in magazine.

2.5. Pe site nu vor fi afisate preturile produselor prezentate.

2.6. LA MIGDALI isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul site-ului fara acordul prealabil al vizitatorilor si fara a ii notifica pe acestia din urma in prealabil.

2.7. LA MIGDALI nu isi asuma raspunderea pentru suspendarea sau intreruperea functionarii site-ului.

  1. Drepturile de proprietate intelectuala

3.1. Intreg continutul site-ului este proprietatea exclusiva a societatii LA MIGDALI si drepturile de autor asupra textelor si publicate ii apartin in totalitate.

3.2. Comunicarile oricaror informatii sau date sub forma de mesaj, text, imagine, fisier audio si/sau video sau orice alt tip de material, indiferent de modalitatea de publicare sau transmitere a acestora (public sau individual), de catre orice persoana fizica sau juridica, alta decat LA MIGDALI se realizeaza pe raspunderea exclusiva a persoanei care este sursa acestor materiale, LA MIGDALI nefiind in nici un fel raspunzator de continutul sau modalitatea de publicare a acestor comunicari.

3.3. LA MIGDALI utilizeaza marcile inregistrate ale LA MIGDALI, in calitate de titular.

3.4. Folosirea sau imitarea marcilor inregistrate de catre orice vizitator sau al site-ului, fara autorizarea prealabila a societatii LA MIGDALI, chiar daca se indica originea reala a produselor sau daca se adauga mentiuni ca „gen, tip, imitatie” si alte asemenea, este strict interzisa.

3.5. Vizitatorilor acestui site le este in mod expres interzis sa foloseasca atat site-ul cat si produsele puse la dispozitie prin intermediul acestuia, in scopul incarcarii, descarcarii, publicarii sau transmiterii oricaror informatii al caror continut este ilegal sau contrar bunelor moravuri si ordinii publice (de exemplu: este defaimator, ofensator, abuziv, vulgar, afecteaza dreptul la intimitate al altor persoane, indeamna la violenta sau la ura rasiala, etnica ori are un caracter intimidant).

3.6. LA MIGDALI isi rezerva dreptul de a modifica sau de a adauga noi reguli si restrictii in ceea ce priveste continutul site-ului, in orice moment.

3.7. Site-ul poate contine link-uri catre alte site-uri aflate in proprietatea sau operate de alte parti decat LA MIGDALI. Astfel de link-uri va sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori aceasta. LA MIGDALI nu controleaza si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de prelucrare a datelor cu caracter personal, confidentialitate sau securitate si de functionalitate aferente acestor site-uri.

  1. Accesarea site-ului

4.1. In cazul nerespectarii de catre vizitatori a modului legal de utilizare a site-ului, LA MIGDALI nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consecintele care ar putea aparea.

4.2. In cazul furnizarii de informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete prin intermediul Formularului de Contact, LA MIGDALI isi rezerva dreptul de a refuza toate incercarile curente sau viitoare de folosire a serviciilor site-ului.

4.3. Utilizarea site-ului de catre vizitatori se realizeaza pe propria raspundere a acestora.

4.4. Orice observatie privitoare la incalcarea regulilor de utilizare a site-ului poate fi semnalata printr-un mesaj trimis prin utilizarea sectiunii „Contact”.

4.5. LA MIGDALI va furniza un raspuns, atunci cand este cazul, in maxim 30 de zile lucratoare. In situatia in care mesajul nu este primit din cauza unei defectiuni tehnice, vizitatorul este rugat sa revina cu un nou mesaj, avand acelasi continut.

  1. Limitarea dreptului de accesare a site-ului

5.1. LA MIGDALI isi rezerva dreptul de a limita accesul oricarui vizitator la site (spre exemplu, fara ca urmatoarea enumerare sa aiba insa caracter limitativ, in situatia in care constata incalcarea de catre vizitatori a termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului, in situatia in care apar probleme de natura tehnica sau de securitate etc.).

5.2. LA MIGDALI poate, de asemenea, restrictiona dreptul vizitatorilor site-ului in cazul in care continutul Formularului de Contact completat de catre acestia este ilegal, defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in alt mod ofensator, intimidant.

  1. Publicitate si promotii

6.1. LA MIGDALI poate desfasura in orice moment campanii de publicitate si/sau promotii in orice sectiune din site. Campaniile si promotiile derulate de LA MIGDALI nu necesita acordul vizitatorilor site-ului. Prelucrarea datelor cu caracter personal in cadrul campaniilor de publicitate si/sau promotiilor organizate de LA MIGDALI se va efectua in conformitate cu regulile privind prelucrarea datelor personale inserate in regulamentul fiecarei campanii/promotii, aceasta neputand fi extinsa la alte scopuri in afara celora asupra carora persoanele vizate (participantii) au fost informate.

  1. Dispozitii finale

7.1. Prezentul document se completeaza cu Politica de Confidentialitate si Politica de Cookies, disponibile pe site.

7.2. LA MIGDALI recomanda tuturor vizitatorilor sa parcurga intreg continutul prezentelor termeni si conditii, cu atentie, apoi sa adreseze orice tip de intrebare privind intelegerea lor, utilizand formularul din sectiunea „contact”. Se va furniza un raspuns in maxim 30 de zile lucratoare.

7.3. Orice neintelegeri aparute intre LA MIGDALI si vizitatoriI site-ului vor fi solutionate pe cale amiabila si in cazul in care acest lucru nu va fi posibil, partile se vor adresa instantelor competente.

2018 Copyright DOMENIILE LA MIGDALI SRL